BAŞKAN İSA TÜRKCAN BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

personellebayramlasma2020

22 Mayıs 2020 - Cuma

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ramazan Bayramı öncesi, son iş gününde belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.

Başkan Türkcan, koronavirüs kuralları nedeniyle sosyal mesafe kuralını gözeterek Belediye personeli ile tek tek bayramlaşırken, aileleri ile mutlu ve sağlıklı bir bayram dileğinde bulundu. Başkan Türkcan, "İlçemizi daha güzel hale getirmek için, siz değerli mesai arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her birinize özverili çalışmalarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki sizlerle tokalaşıp, sarılarak bayramlaşalım ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl sosyal mesafeyi gözetmek zorundayız. Birliğimizin daim olmasını temenni ederek ailenizle, sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.