ULUBEY'DE BETON YOL SEFERBERLİĞİ

haziran beton yol

Ulubey Belediyesi Haziran 2020 itibariyle ilçe genelinde Beton Yol seferberliği başlattı. Yaz döneminde birçok mahallede beton yol çalışmaları olacağını kaydeden Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan; "Hemşehrilerimizin daha sağlam ve konforlu yollara kavuşabilmesi için beton yol çalışmalarımıza yaz döneminde ağırlık vereceğiz."dedi.

"MİLLETİMİZE NE SÖZ VERDİYSEK, HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ."

Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen beton yol çalışmaları, Ören, Kirazlık, Çağlayan ve Güvenyurt mahallelerinde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Türkcan; "Beton yol seferberliğimiz kapsamında şuana kadar 4 mahallemizi beton yola kavuşturduk. Çalışmalarımız plan dahilinde diğer mahallelerimizde devam ediyor. Hemşehrilerimize ne söz verdiysek hepsini yerine getirmek için çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz."dedi.