ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ GÜLER ULUBEY'DE

hilmigulerulubey

7 Temmuz 2020 - Salı

_________________________________

BAŞKAN GÜLER AK PARTİ ULUBEY İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

Ulubey'i ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ilk olarak AK Parti Ulubey İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Başkan Hilmi Güler; "Ulubey İlçe Danışma Meclisi Toplantısı vesilesiyle teşkilatımızın değerli üyeleriyle bir araya geldik. Partimizin her kademesinde görev alan, davamızın sorumluluğu ile çalışmalarını devam ettiren her bir kardeşimi kutluyorum. Allah birliğimizi daim etsin."dedi.

Ulubey Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN; "Siz değerli Teşkilat Mensuplarımızın katılımlarıyla AK Parti Ulubey İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantımızın partimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Divanı oluşturan kıymetli Başkanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Yeni ve Güçlü Türkiye hedefine yürürken, AK davamızı daha ileriye taşımak için teşkilat çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin."dedi.

GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKAN KANYONA YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILDI

Türkiye’nin en güzel 10 kanyonu arasında gösterilen Küpkaya Kanyonu’na ulaşımı sağlayan yürüyüş yolu tamamlandı. Çalışmalar sırasında doğaya zarar vermemek için demir ve beton kullanılmadı. Sadece doğal taşlarla oluşturulan yürüyüş yolu, turizmde heyecan yarattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulubey ilçesinin Kardeşler Mahallesi'nde bulunan Küpkaya Kanyonu’na, yürüyüş yolu yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, son yıllarda kente gelen yerli ve yabancı turist sayısının arttığını, turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerin arasında Küpkaya Kanyonu'nun da bulunduğunu belirtti.

 

Doğal yapısı ve akıntılarla şekillenmiş kayalarıyla dikkat çeken kanyonun ilk kez yürüyüş yoluna kavuştuğunu belirten Başkan Güler, “Böylesine güzel bir kanyona, patika yollardan ulaşım sağlanıyordu. Turizm konusunda sürdürdüğümüz faaliyetlere bir yenisini daha ekleyerek çalışma başlattık. Bu çalışmalar sırasında, doğal dokuya zarar verilmemesi için demir ve beton kullanmadık. Doğal taşlarla oluşturduğumuz yeni yürüyüş yolu tamamlandı. İlimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, doğal güzelliği ve soğuk suyunun yanı sıra, farklı özellikleriyle de ilgi çeken kanyonun mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerin başında olduğunu belirterek, kente gelen yerli ve yabancı turistleri buraya davet etti.  

19 İLÇEMİZE VERDİĞİMİZ DESTEK HER DAİM DEVAM EDECEK

İlçe programı kapsamında Ulubey Belediyesi'ni de ziyaret eden Başkan Hilmi Güler;" Ulubey Belediye Başkanımız İsa Türkcan'ı ziyaret ederek, ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında kendisinden bilgi aldık. Değerli Başkanımıza ve ekibine yapmış oldukları çalışmalarda başarılar diliyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, 19 ilçemize de vermiş olduğumuz destek her daim devam edecek."dedi.

Ziyareti için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür eden Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan; "Ulubey programları kapsamında Belediyemizi de ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e projelerimiz ve devam eden çalışmalarımız ile ilgili bilgiler verdik. Nazik ziyaretleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi.