BAŞKANIMIZ SAYIN İSA TÜRKCAN PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

kurbanbayrami2020

30 Temmuz 2020 - Perşembe

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.

Başkan Türkcan:"Daha yaşanabilir, daha güzel Ulubey hayalimizi gerçeğe dönüştürmek için, gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız değerli mesai arkadaşlarımız ile bayramlaştık. Bu bayram çalışma arkadaşlarımıza Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından hayata geçirilen Çikolata Park tesislerinde, Kybele markasıyla üretilen çikolatalarımızdan hediye ettik. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere şehrimizin çikolata konusunda da marka haline gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma da bugüne kadarki özverili çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ediyor, personellerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın hepimize sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.