ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ALİ AKDOĞAN ULUBEY'DE

rektor ulubeyde

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan Ulubey ilçesini ziyaret etti.

Başkan İsa Türkcan: "Sayın Rektörümüzün destekleriyle faaliyete geçirdiğimiz Ulubey Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı’nda 90 kız öğrencimiz yerleşti. İlçemize öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun. İlçemiz için önemli yatırımlar olan Uluğ Bey Seyir Terası Projemiz ve Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Projemizde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler 'in destekleriyle devam eden çalışmaları Sayın Rektörümüz ile yerince inceleyip, geldiğimiz aşamayla ilgili teknik ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. 2023 - 2024 eğitim öğretim yılına Ulubey Meslek Yüksek Yüksekokulu'muzu yetiştirmek için çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz. Uluğ Bey Seyir Terası ve Mesire Alanı Projemizi de yıl sonuna kadar tamamlayıp, halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."dedi.