ULUBEY’İN YOLLARI ASFALTLA BULUŞUYOR

ulubeyin yollari

ULUBEY’İN YOLLARI ASFALTLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle ilçemizin 5 mahallesini asfaltla buluşturuyoruz. OBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, yollarımız standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuşuyor.

İLÇEMİZ GENELİNDE 5 MAHALLE YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan; "İlçemize bağlı, iki ayrı güzergahta 5 mahalle yolunda Ordu Büyüksehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'in destekleriyle “Uzunmahmut, Başçardak ve Ören mahallelerimizi kapsayan 6 kilometre uzunluğundaki grup yolunu ikinci kat emisyon asfalta kavuşturuyoruz. Devam eden çalışmalarda 4 kilometrelik mesafe geride kaldı. Yine Yukarı Kızılen ve Şekeroluk Mahallelerimizi kapsayan güzergahı emisyon asfalta kavuştuyoruz. Toplam 6 kilometre uzunluğundaki yolun 2.5 kilometrelik kısmı tamamlandı."dedi.